utensilios de cocina core restauracio comida para escuelas

HISTORIA

NOSALTRES FORMEM CORE

Core està format per un equip multidisplicinari de persones que ens agrada el que fem. Apassionats pel món gastronòmic, per fer menús que facin gaudir dels nostres plats tant a nens i nenes com a adults. Som una empresa familiar, el nostre punt fort és la flexibilitat i adaptar-nos en cada moment als desitjos dels nostres clients, treballant junts tots plegats. Tota la nostra experiència i il·lusió al servei de totes les persones que confien en nosaltres a l’hora de menjar bé, equilibrat i saludable.

La nostra premissa és clara i fonamentada: l’equip humà és un dels actius més importants per Core Restauració. Per això, creiem que és essencial que tots els professionals que formen part del nostre equip se sentin escoltats i se’ls doni l’oportunitat d’expressar les seves idees i opinions, a més de fer-los partícips en la presa de decisions dels serveis.

El personal de cada centre ha de ser la imatge i les mans de Core Restauració amb els clients, i és per aquesta raó per la qual l’opinió i experiència dels nostres professionals és tan important.

També apostem i establim les mateixes oportunitats d’igualtat de gènere en l’àmbit laboral.

POSA’T EN CONTACTE AMB NOSALTRES, ESTAREM ENCANTATS D’ATENDRE’T SENSE CAP COMPROMÍS

TAMBÉ ENS POTS ESCRIURE A:

info@corerestauracio.com

This site is registered on wpml.org as a development site.