masa para comida core restauracio comida para escuelas

CUINA A ESCOLES

La dieta com a punt de partida d’una vida saludable i equilibrada

Matèria primera d’excel·lent qualitat i molta cura en l’elaboració dels nostres menús escolars.

Confeccionem mensualment menús equilibrats que són la base d’una dieta completa i saludable. Especial atenció als productes ecològics, integrals i estacionals.

El menú es planifica sobre la base de la gran varietat de productes frescos de temporada que ens ofereix el mercat. Això proporciona als infants i adolescents gaudir i conèixer els aliments de cada estació i els aporta l’equilibri nutricional que necessiten en cada moment de la seva etapa educativa.

La nostra cuina proporciona l’alumne els cinc dies de la setmana que menja fora de casa una bona qualitat de vida a través d’una dieta saludable. Treballant en els seus hàbits alimentaris i fomentant una cultura i educació alimentaria. Els donem una dieta que no els avorreixi i que els motivi a no deixar-se res al plat.

La nostra empresa resol de manera totalment eficient la necessitat més important en la vida com és l’alimentació. Oferint un servei proper, de qualitat i competitiu en el sector.

Podem dir que som propers, eficients i coneixedors de quina és la millor alimentació pels nostres fills en cada etapa de la seva vida, per això la podem proporcionar, mitjançant la nostra cuina i del nostre saber fer.

Ensenyant a menjar bé des de petits

El menjador és un espai educatiu. Els nens des de petits s’han d’acostumar a menjar de tot. Han de menjar, verdura, llegums, proteïna animal, pasta, fruita…. Han de saber la importància de cada aliment a la seva dieta.

PRODUCTES DE PROXIMITAT

AQUEST PRODUCTES AFAVOREIXEM L’AGRICULTURA I LA RAMADERIA LOCAL

En Core fomentem PRODUCTES DE PROXIMITAT o KM0

EQUIP DE DIETISTES

Core compta amb un equip de dietistes que elaboren els menús de cada escola en particular. Atenent les necessitats especifiques de cada centre escolar. Ajudant i assessorant en qualsevol dubte que pugui sorgir al centre, pares, mares o nens i nenes.

Sempre accesibles i donant resposta!

This site is registered on wpml.org as a development site.